O nama

O nama

Naš posao su proizvodi crne metalurgije, posebno limovi. Tačno urađen posao, prema zahtevima klijenata, uvek je bio naš prioritet, od osnivanja 1991. godine.

Tokom skoro 25 godina poslovanja menjali su se uslovi tržišta, pretežna delatnost i usluge koje smo pružali, ali je prioritet uvek ostao isti.

Zadovoljni klijenti su naš najveći kapital.

Istorijat

„Info-projekt“ je nastao iz ambiciozne ideje mladog studenta da osnuje svoje sopstveno preduzeće. Za ono što je ovu ideju izdvojilo, jasan pokazatelj je prisustvo na tržištu u neprekidnom trajanju od skoro 25 godina.

Od nastanka do 1996. godine preduzeće se bavilo trgovinom limovima tadašnje smederevske železare „Sartid“. U toj branši, konkurencija je bila ogromna. „Info-projekt“ se izdvojio na tržištu po načinu poslovanja, prvenstveno po korektnosti prema kupcima i dobavljačima. 1993. zapošljava svoje prve radnike a do 1996. na tržištu postaje jedan od najpouzdanijih dobavljača tada deficitarnih debelih limova.

Do 2006. godine preduzeće kvalitativno i kvantitativno raste i osvaja nove pozicije na tržištu. U to vreme započinje i izgradnju dve proizvodno-poslovne hale u Industrijskoj zoni u Kovinu. Počinje sa uvozom limova iz Mađarske, Slovenije i Italije. Postaje jedan od glavnih dobavljača velikih potrošača specifičnih limova u kvalitetima 2C45, 2C60 i 50Mn7.

2006. godine otvoren je prvi proizvodni pogon u Kovinu, u okviru koga je otvoreno carinsko skladište. Počinje da obavlja usluge CNC rezanja limova svih vrsta i debljina.

2011. godine preduzeće sve svoje službe seli u Kovin i menja politiku poslovanja. Od tada se primarno bavi uslužnim rezanjem. Ulaže u kupovinu novih mašina, čime povećava asortiman usluga, kao i njihov kvalitet. „Info-projekt“ je firma u kojoj su zaposleni odlični majstori i programeri, obučeni da ostvare svaki zahtev kupca.

Misija i vizija

Info-projekt je u početku bila firma koja je imala jednog zaposlenog. Ideja je bila, još tada, da se stvore uslovi u kojima bi se podmladak porodice školovao i uključio u poslovanje. I ta ideja se u poslednjih nekoliko godina ostvaruje. Obrazovani i kreativni mladi ljudi, koji su odrastali uz ovo preduzeće, a školovani uz pomoć stipendija koje im je ono omogućavalo, sada podupiru poslovanje svojim radom.

Naša misija i vizija je da dugo opstanemo na tržištu, sa idejom da naredni period obeleži intenzivniji rad sa inostranstvom, uz neprekidno postepeno poboljšavanje poslovanja, u svim aspektima, a da zadovoljan kupac i dalje bude naš krajnji cilj i najveći kapital.